Michael Kooi beste praktijkopleider 2017?

Een andere uitverkiezing die SBB organiseert, is die van ‘Beste Praktijkopleider 2017’. Een onafhankelijke jury van onderwijs, bedrijfsleven, ministerie van OCW, studenten en SBB bepaalt de uiteindelijke winnaars.Ook hiervoor heeft Vos Company zich aangemeld en de praktijkopleider die meedingt naar de prijs is houtrotspecialist Michael Kooi.

Praktijkopleider zijn is niet altijd gemakkelijk. Michael Kooi van Vos Company kwijt zich van deze taak echter met verve. En in de onderhoudsbranche mag dat laatste letterlijk worden genomen.

Michael heeft als houtrotbestrijder een schat aan ervaring. Zijn bijnaam ‘de boktor’ draagt hij met ere; het houtrot verdwijnt, waar Michael Kooi verschijnt. Maar bovenal is hij in staat om zijn kennis op een gloedvolle manier over te brengen op leerlingen.

Met geduld, rust en humor, leert hij jonge mensen de kneepjes van het vak. Daarbij is hij inventief in het zoeken naar nieuwe manieren om productkennis of technieken uit te leggen. Door zijn uitstraling en regelrechte passie voor het vak, weet hij leerlingen te enthousiasmeren voor een beroep in de onderhoudsbranche.

Michael Kooi is daarmee wat ons betreft de ideale kandidaat voor de titel ‘Beste Praktijkopleider 2017’. Wij zouden bijna zeggen: ‘Welke andere..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *