Geslaagden van het Arcus College Sittard

Feest op het Arcus College Sittard – Techniekcollege, waar de diploma-uitreiking plaatsvond. Stagiaires die bij diverse projecten van Vos Company meewerkten, waren uiteraard ook van de partij. En bij deze lichting zaten een paar heel bijzondere leerlingen!

Zoals bijvoorbeeld Loraine Ots, die slaagde voor Niveau-3. Als enige van alle afdelingen Schilderen, Media Vormgeving en Science, deed zij dat cum laude! Zij gaat verder studeren in de administratieve hoek. Ook Nando Steijns, Roy Rondags en Lieke Bos haalden Niveau-3. Roy blijft bij Vos werken en Lieke gaat verder bij de prestigieuze opleiding Sint Lucas in Boxtel. Daaruit blijkt maar weer hoe getalenteerd de studenten van Vos Company zijn! Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Jordy Kleinen. Hij behaalde Niveau-2 en mag door naar Niveau-3.

Met Neriah Sahetapy  (diploma Niveau-3) blijft in dienst van Vos. Met haar had ik een leuk interview op de werkplek. Verschijnt de komende maanden in deze nieuwsbrief.

Lindsey Noteborn ( zie het filmpje in nieuwsbrief #7) tenslotte, keert de onderhoudsbranche ondanks haar behaalde Niveau-3 de rug toe. Hoewel.. Lindsey kiest voor haar carrière als tatoeëerder.

Dat is ook iets met onderhoud en verf..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *