Schilders van Vos wéér Topopleiding in 2018

‘Gezel schilder’ en ‘Schilder’ zijn twee van de veertien opleidingen van Gilde Opleidingen die zich in 2018 ‘topopleiding’ mogen noemen. Dat staat in de ‘Keuzegids MBO’ voor dit jaar. De Keuzegids geeft een onafhankelijk overzicht van mbo-opleidingen in Nederland en geeft advies over de beste plaatsen om een bepaalde opleiding te volgen. Dit kwaliteitsoordeel is gebaseerd op onderwijsstatistieken, het oordeel van de onderwijsinspectie en de mening van studenten die de opleiding nu volgen.

De kleinschalige locaties verspreid over Noord- en Midden-Limburg maakt Gilde Opleidingen aantrekkelijk voor mbo-studenten uit Limburg en naburige regio’s. Goed onderwijs, vakmanschap en een brede algemene ontwikkeling van de studenten staan bij de school voorop. Dat alles maakt dat de schilders van Gilde Opleidingen al voor het tweede jaar op rij als topopleiding

Vos Company werkt al geruime tijd nauw samen met Gilde Opleidingen. Niet alleen met stages, maar ook bijvoorbeeld in de winterscholing. Kwaliteit werkt over en weer versterkend, zo blijkt maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *