Beste leerbedrijf – Vos Projects

In de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werken onderwijsorganisaties en het bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. De organisatie schrijft jaarlijks een verkiezing uit voor het beste leerbedrijf en praktijkopleider. Uiteraard doet Vos Company hieraan mee.Een onafhankelijke jury van onderwijs, bedrijfsleven, ministerie van OCW, studenten en SBB bepaalt de uiteindelijke winnaars.

Momenteel leidt Vos ongeveer 100 leerlingen op tot schilder, maar ook tot houtbewerker in het kader van bijvoorbeeld houtrotbestrijding.
In samenwerking met bedrijven uit de onderhoudsbranche en diverse ROC’s, worden de leerlingen op een verantwoorde manier via stage of projecten naar vast werk begeleid. Zowel de scholen als Vos Projects streven daarbij naar diversiteit van het leerlingenbestand. Voorbeeld hiervan is het grote aantal meisjes dat op dit moment opgeleid wordt tot schilder

De praktijkbegeleiders – bij Vos Leermeesters genoemd – zijn echte vakmensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Op de werkvloer vormen zij de schakel tussen school en bedrijf. Met liefde voor het vak brengen zij op een enthousiaste manier de leerlingen vaardigheden en technieken bij.
Persoonlijke aandacht en passie voor het beroep, zijn de sleutelbegrippen waarmee Vos Projects leerlingen naar een hoger plan tilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *